The sky is the limit !

Garage GVG investeert om u beter te kunnen helpen..

Parking rondom ;

New ecologische led verlichting wandgebouw, grasmatten parking, Publiciteitspalen & Citroën new merkimago totem, new ecologische isolatiepanelen rondom gebouw in rood en antracietgrijs, new beveiligingscamera's (+-15) waarvan ongeveer de helft met nummerplaatherkenning, new Grastegels, boompjes, plantjes, gras, opvulsteentjes in grasdallen, dit alles via ecologische domotica sturing ...

Nieuwe showroom ; 

 

1/3 groter, new merkimago Citroën, new ecologische vloerverwarming, new ecologische led buitenverlichting & beter zicht, new ecologisch extra warmtewerend & isolerend meerdere lagenglas met 3 new volautomatische schuifdeuren, new gepolierde vloertegels, new 2 wc's met toebehoren (ook gehandicapten), new ontvangstbalie receptie, new extra verkoopbureaus, new 6 pc's toonzaal, new software bijna volledig in de cloud, new wachthoek met koffiemachine & drank- & snoepautomaat, new kinderhoek met animatie en games, dit alles via ecologische domotica sturing ...

Nieuwe 1é verdiepplatvorm schowroom, met draaitrap ;

Vloer- verwarming + isolatie opbouw (=Ecologisch-Groen)
Nieuwe Inkom 1 (toonzaal )

New Wifi ruimte & relaxzetels, new ecologische vloerverwarming & led verlichting waardoor het voor langdurige wachter zeer aangenaam zal zijn, new welkomstscherm, new wachthoek met koffie- & drank- & snoepautomaat, new keuken, new privé ontvangstbureau, new meubilair, dit alles via ecologische domotica sturing ... ...

Nieuwe raadgevende receptie ;

Warmtewerend, Supergeïsoleerd glas

New hoogtechnologisch bandenscan machine met bijhorende PC die een meting banden doet en via nummerplaatherkenning registreert aan receptionist voor je binnen rijd . new poort en wanden in meerdere ecologische glaslagen (warmtewerend & isolerend), new ecologische vloerverwarming & led verlichting waardoor beter zicht om samen met de klant de wagen omhoog te laten gaan via een new raadgevende receptiebrug.aangename omgeving met Signalisatie start/stoplicht met afspraak/10 Min om de klant zo goed mogelijk te helpen en informeren. New 1 pc's receptie & new software waar je zelf online planningsagenda kan aanvullen naar u wens, new nummerplaatcamera's die de staat van de wagen filmen bij aankomst en vertrek. new led kleurverlichting om de schade aan de wagen beter te kunnen zien en beoordelen. new welkomstscherm, new vloeistof haspels met bijhorende werktafel en gereedschap karretjes om jullie snel te kunnen helpen, dit alles via ecologische domotica sturing ... ...

Werkzaamheden werkplaats ;

new merkimago Citroën, new wandpanelen rood en antraciet grijs met ecologisch extra warmtewerend & isolerend functie, new ecologische led verlichting/werkplek bedienbaar waardoor beter zicht en minder branduren/werkplek. new vloeistof haspels per werkplek beschikbaar. New mengmachine koelvloeistof, ruitensproeier vloeistof & addbleu, new bandenrek voor winterkits, new technologische schoktempertest met bijhorende PC, dit alles via ecologische domotica sturing ...

Werkzaamheden carrosserie ;

new wandpanelen antraciet grijs met ecologisch extra warmtewerend & isolerend functie, uitlaargasafvoersysteem, new extra opbergruimte, new spotter, new verfmengmachine, new ecologische verbruiksprodukten, new technieken spot repair, new werkkar met bijhorende, dit alles via ecologische domotica sturing ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *